Mamografía

La Mamografía és la primera tècnica d´el.lecció per la detecció precoç del càncer de mama en dones que encara no tenen símptomes i per a detectar idiagnosticar malaties de mama en les que ja tenen algun tipus de molèstia.mamograf

El Mamògraf digital realitza un escàner dels sins amb el que s´obté una imatge mamogràfica molt precisa amb l´utilització d´una dosi molt baixa de rajos X. El àrea de detecció activa és molt elevat, el que permet explorar la pràctica totalitat de les pacients amb una única exploració.

Es una prova que tampoc necessita cap tipus de preparació específica.


Esterotáxia. Disposem també d´un mòdul d´Esterotáxia per biopsies dirigides que, amb els paràmetres que dona el mamògraf es pugui posicionar l´agulla de forma automàtica i exacta, i realitzar una punció en el punt concret a analitzar.

esterotaxiaTambé realitzem puncions amb agulles fines (PAAF) a través d´una petita punxada a la pell, s´accedeix a lesions orgàniques profundes, prèviament detectades, per prendre mostres de les mateixes que , igual que les obtingudes amb l´esterotáxia , són enviades al laboratori per avaluar la seva naturalesa.